Om mig
Jeg hedder Abdifatah Bashir. Jeg er 31 år gammel og bor i Munkebo med min kone og vores fem børn.
Jeg er født i Somalia og kom til Danmark i 1995. Jeg taler nu flydende dansk og også somalisk. Jeg er den eneste kørelærer med somalisk baggrund på Fyn.
Jeg har en positiv tilgang til livet og kommer godt ud af det med de fleste. Jeg har lavet en del frivilligt arbejde. Faktisk havde jeg en drøm om at blive pædagog. Jeg er kendt for at være tålmodig, og jeg kan godt lide at have med mennesker at gøre. En lærer foreslog mig at blive kørelærer, så er man jo også en slags pædagog. Da jeg har arbejdet som tolk på en køreskole, var tanken ikke fjern for mig. Jeg tog derfor uddannelsen til kørelærer, og jeg bestod den sidste eksamen den 5. december 2017 ved Uddannelsescentret for Trafik i Odense.
Kort efter i januar 2018 startede jeg min egen køreskole med base i Odense. Straks fra starten har jeg haft mange elever – danske og somaliske – og fra maj 2018 har jeg indrettet mig med mine egne lokaler i Bycenteret i Munkebo.
Om bilen
Du kommer til at køre i en Hyundai I20 fra 2018.
Det er en fordel at lære at køre i en mindre bil fremfor en stor bil. Som nybegynder er det nemmest at køre en lille bil, og når først man har lært at køre bil, er det nemt at køre en stor bil også.